2019. december 13., péntek

A TweetMeet és a Microsoft 2.

Új hónap, új kihívás. A decembernek mi is lehetne a témája: Best of 2019.

https://educationblog.microsoft.com/en-us/2019/12/best-of-2019-biggest-global-msfteduchat-tweetmeet-on-december-17/
Kattintson a képre!

December 17-én 19 órakor várunk a Twitteren minden érdeklődő tanárt, hogy 5 kérdésre válaszolva elmondja nekünk, hogy mi volt különleges számára a 2019-es évben. Akár szakmai sikerekről, akár személyes jó történetekről lehet mesélni természetesen a "csiripelés" műfajában.


Tapasztalatom szerint ez a "csiripelés" azután egy egész nagy gyűjteményt tud összehozni, bőven alkalmas tudásmegosztásra a rendszer.
Hősiesen be kell, hogy valljam, hogy az utóbbi időben minden feladatot csak úgy tudok megoldani, hogy az utolsó előtti pillanatban végzem el. (Egyelőre még reménykedem, hogy ennek ellenére hibátlanul.) De egy nagy nemzetközi közösségben, teljesen érthető módon nem lehet így működni.
Így most a szervezők kedvességének köszönhetően házigazda maradhattam, de a feladat oroszlánrészét, az előzetes munkákat Tóthné Bán Gyöngyi csinálja, aki már rutinos TweetMeet házigazda.


Azonban én is ott leszek és figyelem a TweetDeck-en a kérdésekre adott magyar és angol válaszokat, és jómagam is el fogom mondani saját történeteimet.




Aki még nem próbálta, itt az alkalom. Ha van idő rá, akkor sok helyen lehet előre olvasni a TweetMeet mibenlétéről. Különböző leírások még azt is bemutatják, hogy mire jó ez a műfaj.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése